Så hittar du skog och mark billigt

För dig som vill investera i skog och mark samtidigt som du kanske använder den för arbete och boende under den tiden du äger den, kommer det att vara viktigt att finna denna till ett så bra pris som möjligt. Om det sedan går att kalla detta för billig skog och mark kan det tvistas om. Här handlar det oftast om ett stort kapital vid köpet som måste lånas till. Är det då så att du inte har rätt banlån eller kreditinstitut för detta kan även det påverka om ditt köp kommer att kosta mer eller mindre i form av räntor och amorteringar.

När du vill hitta skog och mark så billigt som möjligt och inte tänker så mycket på de byggnader som redan st306935_e9b5b8d2år där eller om det verkligen finns eller inte är du i den bästa positionen. Här kan du tänka dig att köpa ett fallfärdigt hus bara för skogen och markens skull. Detta gör att du kan bjuda på en del objekt som andra saknar intresse för och ju lägre antalet budgivare är så kommer alltid priset att bli bättre för dig. För att hitta dessa objekt måste du dock vara den som söker med ljus och lykta kontinuerligt för att finna alla dessa chanser.

Naturligtvis kan du även ha tur att känna någon eller att någon annan tipsar om att det finns skog och mark till försäljning innan denna har kommit ut på den öppna marknaden för försäljning. I det fallet går det naturligtvis att kontakta markägaren för en överenskommelse av köp av denna skog och mark. Gör du det kan du få ett riktigt bra pris, men tänka alltid på att kontakta en erfaren mäklare då det krävs att du verkligen får alla de papper som krävs för att ett köp ska vara giltigt och skyddat enligt lag.